ITMA Hungary

Informatikai képzések vezetőknek

Kezdődik...

2016. december 25. 15:19 - ITMA Hungary

Miért vág mostanában valaki egy vezetői és informatikai képzéssel foglalkozó cégbe?

Elsőre furcsa gondolat, pedig a válasz nagyon egyszerű!

Míg rengeteg informatikai képzési lehetőséget lehet találni, jót és rosszat, olcsót és drágát, elméletit és gyakorlatit, elfogultat és függetlent, addig nincs a piacon vezetőknek szóló informatikai képzés.

Persze el lehet menni MBA-re (és izgulni, hogy az ott hallottaknak köze legyen a vállalati informatikához :)), vagy megbízni tanácsadó céget egy tanulmány összeállítására, de mit csináljon az a vezető, aki nem tud vagy akar tanácsadót igénybe venni, vagy egy MBA sem jöhet szóba?

Vannak még a szakmai konferenciák, ahova sokan jártunk tanulni. De egy konferencia az sosem oktatás, mások a keretek, más a tematika, és hát jó konferencia sincs minden nap.

Úgy gondoltuk néhányan, 10-20 éves, informatikai szolgáltatócégeknél megszerzett vezetői tapasztalattal, hogy tudunk újat mondani a vezetői informatikai képzésben. Láttuk a világ modern de gyakorlatias informatikáját. Értjük, hiszen mi is azok vagyunk, hogy miként gondolkodik az informatikáért felelős vezető.

Szóval belevágtunk, 2016-ban elkezdtük, csináltunk egy céget, az ITMA Hungary Kft-t, dolgozunk a tematikán, és hamarosan megjelenünk az első képzésekkel. Itt a blogon, illetve a napokban feléledő Facebook oldalunkon követhetitek a folyamatot.

Szólj hozzá!
Címkék: ITMA

A bejegyzés trackback címe:

https://itma.blog.hu/api/trackback/id/tr2312072811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása